Sluiting bakkerij per 1 april 2023

Na 90 jaar zijn we helaas genoodzaakt de deuren van onze bakkerij voorgoed te sluiten.

Dit zal gaan plaatsvinden in het voorjaar per 1 april 2023.

Met veel pijn in ons hart, en tevens met trots, nemen we dan afscheid van ons familiebedrijf. Ondanks meerdere inspanningen kunnen we de extreem hoge energiekosten en grondstofprijzen niet trotseren.

Omdat we onze klanten en medewerkers niet per direct in de kou willen laten staan, blijven onze lichten en ovens nog branden.

We zullen ons met uiterste zorg en passie blijven inzetten en hopen van harte onze klanten te blijven verwelkomen tot die tijd.

Warme bakkersgroet,

Team Bakkerij Dreessen

Ivo en Susan

assortiment

brood uit oven

Op ambachtelijke wijze, met de hand gekneed, en met gebruik van pure ingrediënten bakken wij dagelijks vers brood in veel verschillende soorten zoals rogge, volkoren, tarwe, wit, spelt, en gevulde broden.

                                 Puur groot web

De authentieke smaak wordt bepaald doordat de broden worden gebakken in  een ouderwetse vloeroven. Regelmatig worden er nieuwe broden geïntroduceerd om variatie in het assortiment te houden.

brood web     brood 3 web

 

Brood behoort al jarenlang tot de basisvoedingsmiddelen. Het is namelijk gezond en bevat veel belangrijke voedingsstoffen. Zo past brood bij elk moment van de dag – van ontbijt tot borrelhap-

Meer weetjes over brood zie ook www.broodnet.nl

www.broodwatzitdaarin.nl